Aκούστε το καινούργιο τραγούδι της νέας σούπερ μπάντας


Aκούστε το καινούργιο τραγούδι της νέας σούπερ μπάντας

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Nέα σούπερ μπάντα που ονομάζεται DREAM CHILD, και αποτελείται από πρώην μέλη των DIO, AC/DC και QUIET RIOT.
Στις 14 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσουν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο "Until Death Do We Meet Again" και παράλληλα μπορείτε να ακούσετε παρακάτω το νέο τους κομμάτι, "You Can't Take Me Down".

Τhe Band
Craig Goldy: Guitars (ex-Ronnie James Dio, Giuffria)
Simon Wright: Drums (ex-AC/DC, DIO, Operation: Mindcrime)
Rudy Sarzo: Bass (ex-Quiet Riot, Ozzy Osbourne, Whitesnake/David Coverdale, DIO)
Wayne Findlay: Guitars and Keyboards (Michael Schenker)
Diego Valdez: Vocals (Helker)

Track Listing:
1. Under The Wire
2. You Can’t Take Me Down
3. Game Of Shadows
4. It Is What It Is
5. Playin’ With Fire
6. Light Of The Dark
7. Midnight Song
8. Until Death Do We Meet Again
9. Washed Upon The Shore
10. In A World So Cold
11. Weird World
12. One Step Beyond The Grave

// Old Time Rock

// Live Favorites

// Rocktime Songs