Οι Metallica ξανά μαζί στο στούντιο
Κυριακή

9Αύγ

Οι Metallica ξανά μαζί στο στούντιο

Δημοσιεύθηκε από:

09/08/2020

Κατηγορία: Νέα

444
Οι Metallica, σε video που αναρτήθηκε στη σελίδα τους στο Instagram, φαίνεται οτι συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά μετά την καραντίνα στον ίδιο χώρο ,κατά μεγάλη πιθανότητα στη ''βάση '' της μπάντας στο San Rafael.
To μαγνητοσκοπημένο clip, φαίνονται όλα τα μέλη του γκρούπ, οι Lars Ulrich, Robert Τrujillo, Kirk Hammet, όλοι φορώντας μάσκα , μαζί με τον frontmann James Hetfield, να παίζουν την εισαγωγή του ''Creeping Death''.
Παραμένει αδιευκρίνιστο , βεβαίως , εάν πρόκειται για καποιο καινούριο project, ή απλά αν συγκεντρώθηκαν απλά  για πρόβα.
Κατά τη διάρκεια του lockdown , oι θαυμαστές τους , είχαν την ευκαιρία ,να τους απολαύσουν σε μια εκδοχή του τραγουδιού τους ''Blackened'' από το άλμπουμ ''And Justice for All'' του 1988, σε μαγνητοσκόπηση με format  που τηρούσε τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.
Σύμφωνα με τον Ulrich , μάλιστα, τα μέλη του συγκροτήματος , παρέμειναν παραγωγικά , καθόλη τη διάρκεια της καραντίνας, πραγματοποιώντας ,εβδομαδιαία meeting μέσω της πλατφόρμας Zoom, και φλερτάρωντας με την ιδέα ενός άλμπουμ , μέσα στην καραντίνα. 
Μάλιστα , ο CEO της Salesforce, Marc Benioff, είχε δηλώσει τον Απρίλιο, ότι τόσο εκείνος , όσο και οι τεχνικοί ηχογράφησης που συνεργάζονται με το συγκρότημα , είναι ενθουσιασμένοι στο ενδεχόμενο τα τέσσερα μέλη , θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα άλμπουμ , εργαζόμενοι από διαφορετικά σημεία των ΗΠΑ.
Η μπάντα , όπως και κάθε άλλο μουσικό σχήμα , αυτή την εποχή, αναγκάστηκαν να αναβάλουν ή και να ακυρώσουν ακόμα όλες τις live εμφανίσεις τους για το 2020.Ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν το S&M2 project, το οποίο αφορά τις δυο ημερομηνίες του 2019 , όπου το γκρουπ, συνεργάστηκε για δεύτερη φορά με τη Συμφωνική του San Francisco.
To εγχείρημα αυτό , ειναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει  στις 28 Αυγούστου σε πολυτελές box set , το οποίο θα περιλαμβάνει εκδόσεις σε βινύλιο, cd και Blue Ray, εμπλουτισμένο με πολλά extra.
 
Πηγή:ultimateclassicrock.com