Scorpions: Δείτε το ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ


Scorpions: Δείτε το ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Στις 25 Φεβρουαρίου οι Γερμανοί Scorpions κυκλοφορούν νέο άλμπουμ με τίτλο "Rock Believer".
Η μπάντα έδωσε στην δημοσιότητα το νέο της βίντεο κλιπ για την ομότιτλη σύνθεση που μπορείτε να δείτε παρακάτω.
Στην παραγωγή του άλμπουμ έχουν βοηθήσει
ο μηχανικός ήχου Michael Ilbert και την μίξη ο παραγωγός Max Martin (Taylor Swift and Katy Perry).

Τrack listing:
01. Gas In The Tank
02. Roots In My Boots
03. Knock 'Em Dead
04. Rock Believer
05. Shining Of Your Soul
06. Seventh Sun
07. Hot And Cold
08. When I Lay My Bones To Rest
09. Peacemaker
10. Call Of The Wild
11. When You Know (Where You Come From)
12. Shoot For Your Heart
13. When Tomorrow Comes
14. Unleash The Beast
15. Crossing Borders