Sons Of Apollo: Σημαντική live κυκλοφορία


Κατηγορία: Art Rock


Νέα κυκλοφορία (3cd/dvd) για τους Sons Of Apollo στις 30 Αυγούστου με τίτλο "Live With The Plovdiv Psychotic Symphony".


Η συγκεκριμένη κυκλοφορία είναι ηχογραφημένη και βιντεοσκοπημένη στο αρχαίο ρωμαικό θέατρο του Plovdiv, στην Βουλγαρία παρέα με μία σπουδαία πολυμελή ορχήστρα.
Τους SONS OF APOLLO αποτελούν εξαιρετικοί και πολύπειροι μουσικοί όπως ο ντράμερ Mike Portnoy και ο κιμπορντίστας Derek Sherinian με σπουδαία προυπηρεσία στους Dream Theater, o τραγουδιστής Jeff Scott Soto (Τalisman, ex-Journey, ex-Yngwie Malmsteen), o μπασίστας Billy Sheehan (The Winery Dogs, Mr. Big, David Lee Roth) και ο κιθαρίστας Ron "Bumblefoot" Thal (ex-Guns N’ Roses).
CD 1:
01. God Of The Sun
02. Signs Of The Time
03. Divine Addiction
04. That Metal Show Theme

05. Just Let Me Breathe
06. Billy Sheehan Bass Solo
07. Lost In Oblivion
08. Jeff Scott Soto Solo Spot (The Prophet's Song / Save Me)
09. Alive
10. The Pink Panther Theme
11. Opus MaximusCD 2:
01. Kashmir
02. Gates Of Babylon
03. Labyrinth
04. Dream On
05. Diary Of A Madman
06. Comfortably Numb
07. The Show Must Go On
08. Hell's Kitchen
09. Derek Sherinian Keyboard Solo
10. Lines In The Sand
CD 3:
01. Bumblefoot Guitar Spot
02. And The Cradle Will Rock
03. Coming Home

// Old Time Rock

// Live Favorites