Jim Peterik and World Stage:Ακούστε ακόμη μία νέα υπέροχη σύνθεση


Jim Peterik and World Stage:Ακούστε ακόμη μία νέα υπέροχη σύνθεση

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Nέος δίσκος με τίτλο "Winds Of Change", κυκλοφόρησε ο Jim Peterik με τους World Stage.
Στο άλμπουμ του ιδρυτή των Survivor συμμετέχουν θρύλοι του μελωδικού ροκ και του aor ήχου όπως οι: Kevin Chalfant (ex-The Storm), Dennis DeYoung (ex-Styx), Matthew and Gunnar Nelson, Kelly Keagy (Night Ranger), Lars Safsund and Robert Sall (Work Of Art), Toby Hitchcock (Pride Of Lions), Danny Vaughn (Tyketto), Mike Reno (Loverboy), Kevin Cronin (REO Speedwagon) και ο Jason Scheff (ex-Chicago).
Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε μία μία νέα σύνθεση από τη νέα κυκλοφορία με τίτλο
"Love You All Over The World" και στα φωνητικά είναι ο Jimi Jamison (RIP).
"Winds Of Change" (featuring Danny Chauncey and Don Barnes of .38 Special)
"Without A Bullet Being Fired" (featuring Mike Reno of Loverboy)
"Proof Of Heaven" (featuring Dennis DeYoung)
"Sometimes You Just Want More" (featuring Kevin Chalfant)
"Home Fires" (featuring Toby Hitchcock of Pride of Lions)
"Just For You" (featuring Kevin Cronin of REO Speedwagon)
"The Hand I Was Dealt" (featuring Danny Vaughn of Tyketto)
"Where Eagles Dare" (featuring Lars Safsund and Robert Sall of Work of Art)
"I Will What I Want" (featuring Kelly Keagy of Night Ranger)
"You’re Always There" (featuring Jason Scheff)
"Avalanche" (featuring Gunnar and Matt Nelson)
"Love You All Over The World" (featuring Jimi Jamison)
"Without A Bullet Being Fired" featuring Mike Reno:

Jim Peterik- Guitar, Keyboards, Vocals
Mike Aquino- Guitar- Lead And Rhythm
Ed Breckenfeld- Drums And Percussion
Dave Kelly- Drums
Colin Peterik- Drums
Klem Hayes- Bass
Bill Syniar- Bass
Bob Lizik- Bass
Jeff Lantz- Orchestral Arrangement of “You’re Always There”


// Old Time Rock

// Live Favorites

// Rocktime Songs