Jeff Scott Soto: Νέο άλμπουμ με ντουέτα - Ακούστε με ποιον ερμηνεύει το "Mysterious"


O Jeff Scott Soto (Yngwie Malmsteen, Journey, W.E.T., Sons of Apollo) κυκλοφορεί στις 8 Οκτωβρίου το άλμπουμ "The Duets Collection, Vol. 1".
Η συγκεκριμένη κυκλοφορία θα περιλαμβάνει κομμάτια που έχει πρωτοερμηνεύσει o Jeff Scott Soto σε νέα εκτέλεση παρέα ως ντουέτο αυτή την φορά μαζί με άλλους τραγουδιστές.
Διαβάστε παρακάτω το ενδιαφέρον tracklist και ποιοι συμμετέχουν ενώ ακούστε και το
"Mysterious" όπου συμμετέχει και ο Eric Martin (Mr. Big).

Track List for The Duets Collection, Vol. 1:
01. Livin’ The Life (Rock Star) with Erik Mårtensson (Eclipse/W.E.T.)
02. Don’t Let It End (Yngwie Malmsteen) – with Dino Jelusick
03. Mysterious (Talisman) – with Eric Martin (Mr. Big)
04. Believe in Me (Jeff Scott Soto) – with Nathan James (Inglorious)
05. Coming Home (Soul Sirkus) – with Deen Castronovo (Revolution Saints, ex-Journey)
06. I’ll Be Waiting (Talisman) – with Alirio Netto (Shaman, Queen Extravaganza)
07. Callin’ All Girls (Eyes) – with Russell Allen (Symphony X, Allen/Lande)
08. Colour My XTC (Talisman) – with Renan Zonta (Electric Mob)
09. Warrior (Axel Rudi Pell) – with Johnny Gioeli (Hardline, Axel Rudi Pell)
10. Holding On (Jeff Scott Soto) – with BJ (Soto, Spektra)
11. Again 2 B Found (Humanimal) – with Mats Leven (Candlemass, Trans-Siberian Orchestra)

// Old Time Rock

// Live Favorites