Journey: Ακούστε ένα ακόμη υπέροχο τραγούδι


Journey: Ακούστε ένα ακόμη υπέροχο τραγούδι

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Oι θρυλικοί Journey κυκλοφορούν νέο άλμπουμ στις 8 Ιουλίου με τίτλο "Freedom".
Eπιπρόσθετα ο κιθαρίστας Neal Schon δηλώνει πως ο καινούργιος δίσκος θα θυμίζει ένα πιο μοντέρνο "Escape" και παράλληλα δόθηκε στην δημοσιότητα το νέο τους τραγούδι με τίτλο "Let It Rain" που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Track Listing
1. "Together We Run"
2. "Don't Give Up on Us"
3. "Still Believe in Love"
4. "You Got the Best of Me"
5. "Live to Love Again"
6. "The Way We Used to Be"
7. "Come Away With Me"
8. "After Glow"
9. "Let it Rain"
10. "Holdin On"
11. "All Day All Night"
12. "Don't Go"
13. "United We Stand"
14. "Life Rolls On"
15. "Beautiful as You Are"

// Old Time Rock

// Live Favorites