Bruce Springsteen: Κυκλοφορεί άλμπουμ με soul διασκευές


Bruce Springsteen: Κυκλοφορεί άλμπουμ με soul διασκευές

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Στις 11 Νοεμβρίου ο Bruce Springsteen κυκλοφορεί ένα άλμπουμ soul διασκευών με τίτλο "Only The Strong Survive".
Ο σπουδαίος Αμερικανός τραγουδιστής και συνθέτης δηλώνει πως η συγκεκριμένη κυκλοφορία την αναζητούσε παρά πολύ και ειδικά αφού περιλαμβάνει αγαπημένα του κομμάτια από την δεκαετία του ΄60 και του '70. Άλλωστε για τον ίδιο καλλιτέχνες, όπως οι:
Levi Stubbs, David Ruffin, Jimmy Ruffin, the Iceman Jerry Butler, Diana Ross, Dobie Gray και Scott Walker τον έχουν επηρεάσει πάρα πολύ. Παρακάτω μπορείτε να ακούστε την διασκευή στο "Do I Love You (Indeed I Do)" του Frank Wilson.


01 Only the Strong Survive
02 Soul Days [ft. Sam Moore]
03 Nightshift
04 Do I Love You (Indeed I Do)
05 The Sun Ain’t Gonna Shine Anymore
06 Turn Back the Hands of Time
07 When She Was My Girl
08 Hey, Western Union Man
09 I Wish It Would Rain
10 Don’t Play That Song
11 Any Other Way
12 I Forgot to Be Your Lover [ft. Sam Moore]
13 7 Rooms of Gloom
14 What Becomes of the Brokenhearted
15 Someday We’ll Be Together