Rick Springfield: Κυκλοφορεί νέο άλμπουμ


Rick Springfield: Κυκλοφορεί νέο άλμπουμ

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Νέο άλμπουμ για τον Rick Springfield στις 4 Αυγούστου που θα φέρει τον τίτλο “Automatic”.
Ο σπουδαίος Αυστραλός καλλιτέχνης αποκάλυψε πως ο νέος δίσκος θα κινείται ηχητικά ανάμεσα στα “Working Class Dog” και το “Tao”.
Επίσης δήλωσε πως στόχος του ήταν σταθερές μελωδίες τριών λεπτών ενώ ο τίτλος του άλμπουμ εξηγείται ότι οι νέες συνθέσεις βγήκαν άμεσα και αβίαστα.
1. Exit Wound
2. She Walks With the Angels
3. Come Said the Girl
4. Automatic
5. Broke House
6. This Town
7. When God Forgets My Name
8. Heroes
9. Love Ain’t Cool (Sha Do Wup)
10. Works For Me
11. Fake It Til You Make It
12. The Cure For Loneliness
13. Invisible World
14. Make Your Move
15. In Case of Fire Break Glass
16. Did I Just Say That Out Loud
17. Someday I Will Fly
18. Neutron Star
19. Feed Your Soul
20. We Are Eternal