Bangalore Choir: Ακούστε το νέο τραγούδι


Bangalore Choir: Ακούστε το νέο τραγούδι

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Οι Bangalore Choir κυκλοφορούν νέο άλμπουμ στις 7 Ιουλίου που τιτλοφορείται "Center Mass".
Η παρέα του τραγουδιστή David Reece (πρώην Accept, Βοnfire,Gypsy Rose) έδωσε στη δημοσιότητα το νέο της τραγούδι "Back To Life" που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Track List  - Center Mass (Disc One):
01. Spirit Rider
02. Back To Life
03. I Just Wanna Love You
04. Heat of The Night
05. Wind At My Back
06. Blame It On Me
07. Back 2 U
08. Downtime With The Devil
09. Without You
10. While Bullets Fly
11. If The Good Die Young Part 2
12. Love Hurts
Track List  - Live In Hamburg (Disc Two):
01. Just One Night
02. Loaded Gun
03. Slippin’ Away
04. Victim of The Night
05. If The Good Die Young
06. Freight Train Rollin’
07. Angel In Black
08. All Or Nothing