Jim Peterik & World Stage: Απολαύστε ένα ακόμη καινούργιο τραγούδι


Στις 12 Ιανουαρίου ο Jim Peterik & World Stage κυκλοφορούν νέο άλμπουμ με τίτλο "Roots & Shoots Vol.1"
Ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών των Survivor, Jim Peterik (Ides of March) καθώς και ιδρυτής των Pride of Lions επιστρέφει δισκογραφικά με σπουδαίες συμμετοχές όπως ο Kelly Keagy (Night Ranger), ο Don Barnes (38 Special) και ο Mark Farner (Grand Funk).
Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το "Last Dream Home" παρέα με τον Don Barnes (τραγουδιστή/κιθαρίστα των 38 Special).


Track List
1) Dangerous Combination (feat Kevin Cronin & REO Speedwagon)
2) Before Anyone Knows We’re Gone (feat Colin Peterik)
3) Last Dream Home (feat Don Barnes)
4) Forever’s the Last Place You Look (feat Paul Childers)
5) Mend Fences (feat Kelly Keagy)
6) As I Am (feat Ashton Brooke Gill)
7) Friends Forever (feat Jim Peterik and Mark Farner)
8) Suddenly (feat Leslie Hunt)
9) I Found Me (feat Mark Mackay)
10) Fire and Water (feat Lisa McClowry and Mike Mikulskis)
11) Fire and Water (Acoustic Version) Bonus Track Japan