Ο πρώην μπασίστας του Οzzy Osbourne, Bob Daisley, εξέφρασε τη γνώμη του για το αποχαιρετιστήριο σόου των Black Sabbath δηλώνοντας ότι η συναυλία «θα μπορούσε να αποδειχθεί ντροπιαστική».
Παρά το γεγονός ότι ο Daisley βοήθησε τον Ozzy να καθιερωθεί ως σόλο καλλιτέχνης και υπήρξε το δεξί του χέρι για πάνω από μια δεκαετία, δεν έχει προσκληθεί να συμμετάσχει στο "Back to the Beginning".
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Daisley δήλωσε ότι δεν τον εκπλήσσει η απουσία του από τα σχέδια του Ozzy προσθέτοντας ότι η συναυλία ίσως να μην ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν νομίζω ότι θα ήθελα να είμαι μέρος αυτής της ημέρας. Θα είναι άβολο, αλλά θα μπορούσε να καταλήξει απλά ντροπιαστικό. Αλλά θα δούμε», είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Indie Power TV.
Επιπλέον, σχολίασε την παραδοχή του Ozzy στο Rock and Roll Hall of Fame, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν τον ανέφερε, παρόλο που εκείνος υπήρξε σημαντικός συνεργάτης του στο ξεκίνημα της σόλο καριέρας του.«Δεν περίμενα να με καλέσει. Υπήρξαν αγωγές και νομικά ζητήματα μεταξύ μας. Οπότε δεν εξεπλάγην όταν δεν έλαβα πρόσκληση, δήλωσε.
Το "Back to the Beginning", το τελευταίο σόου της καριέρας του Ozzy θα τον φέρει να εκτελεί διπλά καθήκοντα, παρουσιάζοντας ένα σύντομο σόλο σετ πριν επανενωθεί με την αρχική σύνθεση των Black Sabbath για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου στο Βίλα Παρκ του Μπέρμιγχαμ, τη γενέτειρα των Black Sabbath, και θα έχει ως υποστηρικτές σπουδαία ονόματα όπως οι Metallica, Slayer, Pantera, Gojira, Hellstorm, Alice In Chains, Lamp Of God, Anthrax και Mastodon.
Η συναυλία θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με όλα τα κέρδη να μοιράζονται εξίσου μεταξύ των οργανώσεων Cure Parkinson's, Birmingham Children's Hospital και Acorn Children's Hospice, ενός παιδιατρικού νοσοκομείου που υποστηρίζεται από την Άστον Βίλα.
www.cnn.gr