Ronnie Romero: Κυκλοφορεί ένα ακόμη άλμπουμ διασκευών (βίντεο)


O σπουδαίος ερμηνευτής Ronnie Romero (Rainbow, Lords Of Black, Sunstorm, The Ferrymen) κυκλοφορεί ένα άλμπουμ διασκευών στις 27 Ιανουαρίου με την επωνυμία "Raised On Heavy Radio".
Στον δίσκο συμμετέχουν ως special guests ο Gus G (Firewind, ex-Ozzy Osbourne), ο Chris Caffery (Savatage, Spirits Of Fire), ο Roland Grapow (Masterplan, Helloween) και αρκετοί άλλοι.
Παρακάτω μπορείτε να ακούστε και να δείτε την διασκευή που έκανε στο "The Shining", των  Black Sabbath.

1. The Battle Rages On (Deep Purple cover)
2. Metal Daze (Manowar cover)
3. Turbo Lover (Feat. Nozomu Wakai) (Judas Priest cover)
4. Hallowed Be Thy Name (Iron Maiden cover)
5. Fast As A Shark (Accept cover)
6. No More Tears (Feat. Gus G.) (Ozzy Osbourne cover)
7. The Shining (Feat. Chris Caffery) (Black Sabbath cover)
8. A Light In The Black (Rainbow cover)
9. Kind Hearted Light (Feat. Roland Grapow) (Masterplan cover)
10. You Don’t Remember, I’ll Never Forget (Yngwie Malmsteen)
11. The Four Horsemen (Metallica)
12. Turbo Lover (Alternate Solo Version) (Judas Priest cover) Digital Bonus Track
Ronnie Romero - vocals
Jose Rubio - guitars
Javi Garcia - bass
Andy C - drums
Alessandro Del Vecchio - keyboards
Additional Musicians:
Alfredo Alonso - Guitar solo on 'Metal Daze'
Nozomu Wakai - Guitar solo on 'Turbo Lover'
Gus G. - Guitar solo on 'No More Tears'
Chris Caffery - All guitars on 'The Shining'
Roland Grapow - Rhythm & lead guitars on 'Kind Hearted Light'
Corina Minda - Backing vocals on 'Metal Daze', 'Fast As A Shark', and spoken vocals on 'No More Tears'

// Old Time Rock

// Live Favorites

// Rocktime Songs