Def Leppard: Κυκλοφορία ηχογραφημένη μαζί με την Royal Philharmonic Orchestra (ηχητικό)
Στις 19 Μαΐου οι Def Leppard κυκλοφορούν το "Drastic Symphonies" σε συνεργασία με την Royal Philharmonic Orchestra του Λονδίνου.
Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στα Αbbey Road στούντιο τον Μάρτιο του 2022 σε παραγωγή των DEF LEPPARD, καθώς και των  Ronan McHugh και Nick Patrick  με την βοήθεια του Eric Gorfain.
Παρακάτω από την εν λόγω κυκλοφορία μπορείτε να ακούσετε την κλασσική τους σύνθεση


Track Listing
1. “Turn To Dust”
2. “Paper Sun”
3. “Animal”
4. “Pour Some Sugar on Me” (Stripped Version)
5. “Hysteria”
6. “Love Bites”
7. “Goodbye For Good This Time”
8. “Love”
9. “Gods Of War”
10. “Angels (Can’t Help You Now)”
11. “Bringin’ On the Heartbreak”
12. “Switch 625”
13. “Too Late for Love”
14. “When Love & Hate Collide”
15. “Kings Of the World”
16. “Have You Ever Needed Someone So Bad” (Not on all versions)