L.A. Guns: Ακούστε ακόμη μία νέα σύνθεση


L.A. Guns: Ακούστε ακόμη μία νέα σύνθεση

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Οι αναγεννημένοι L.A. GUNS επιστρέφουν με νέο άλμπουμ στις 13 Οκτωβρίου με τίτλο "The Missing Peace".
Το θρυλικό "επανασυνδεδεμένο" σχήμα έδωσε στην δημοσιότητα ακόμη μία νέα σύνθεση με τίτλο "Sticky Fingers" που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.
01. It's All The Same To Me
02. Speed
03. A Drop Of Bleach
04. Sticky Fingers
05. Christine
06. Baby Gotta Fever
07. Kill It Or Die
08. Don't Bring A Knife To A Gunfight
09. The Flood's The Fault Of The Rain
10. The Devil Made Me Do It
11. The Missing Peace
12. Gave It All Away
Tα μέλη
Phil Lewis - Vocals
Tracii Guns - Guitars
Johnny Martin - Bass
Michael Grant - Guitar
Shane Fitzgibbon – Drums

// Old Time Rock

// Rocktime Songs