Οι Skillet live στο Floyd
Monday

17Jun

Οι Skillet live στο Floyd

Δημοσιεύθηκε από:

17/06/2024

Κατηγορία: Συναυλίες

1368
Στα πλαίσια της διεθνούς περιοδείας 2024 μια από τις πιο γνωστές αμερικάνικες nu metal μπάντες SKILLET θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε ένα και μοναδικό live στο Floyd στις 12/11
Οι θαυμαστές των SKILLET  θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις  μεγαλύτερες επιτυχίες τους  καθώς και νέα κομμάτια από το τελευταίο  τους άλμπουμ  DOMINION!
Οι SKILLET  καταγράφουν την ιστορία τους  ως ροκ μπάντα με μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως τον 21 αιώνα συνδυάζοντας στην μουσική τους hard rock, συμφωνικό ροκ και άλλα είδη  rock.  Δυο φορές υποψήφιοι για βραβεία GRAMMY, μέλη του Pandora Billionaires Club και πολυπλατινένιοι rockers έχουν ένα αθάνατο πνεύμα που τους κατατάσσει στην κατηγορία μίας  από τις πιο επιτυχημένες ροκ μπάντες της  σύγχρονης εποχής.
Το 2019  οι SKILLET κέρδισαν 2 φορές βραβείο GRAMMY®️, πούλησαν πάνω από 17 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και πήραν βραβείο Billboard Music Award για το διπλό πλατινένιο Awake. Το single τους “Monster” έγινε  5 φορές πλατινένιο και παραμένει  στην κατηγορία ως ένα από τα πιο δημοφιλή ροκ τραγούδια όλων των εποχών. Το Unleashed του 2016 βρέθηκε  στο #3 του Billboard Top 200. Το single “Feel Invincible” χτύπησε την πρωτιά στο Rock Radio,  σπάζοντας 643 εκατομμύρια  audio streams  παγκοσμίως  και έγινε δύο φορές  πλατινένιο.
Το Unleashed αποτελεί   το τέταρτο συνεχόμενο άλμπουμ των SKILLET που έγινε χρυσό και 2 φορές πλατινένιο.
Η κυκλοφορία το 2019  του άλμπουμ Victorious περιλάμβανε το κορυφαίο hit “Legendary” το  οποίο ταυτίστηκε με το όνομά του με πάνω από 108 εκατομμύρια streams. Μέχρι σήμερα, εννέα πρωτότυπα  tunes κέρδισαν την αναγνώριση της RIAA  μαζί με WWE, Marvel, ESPN και NFL.
Κάνοντας sold out συναυλίες στις αρένες σε 26 χώρες σε τέσσερις ηπείρους, οι SKILLET εμφανίστηκαν  στο CONAN και βγήκαν σε πρωτοσέλιδα των USA Today και The New York Times.
Μη χάσετε αυτή την μοναδική ευκαιρία για rocking ζωντανά με τους  SKILLET στις 12 Νοεμβρίου 2024 στο  FLOYD!
Η προπώληση  εισιτηρίων ξεκινάει στις 17  Ιουνίου 2024 στο
skillettour2024.com